Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhenrik.munk.madsen@symetri.com Telefon+45 40 52 20 52
Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44

Udvikling af metode

Metode handler ikke kun om implementering af fremgangsmåder, men også om den praksis og de procedurer og regler, som anvendes af virksomhedens designere og konstruktører.

Hvis der indgår to eller flere designere eller konstruktører i et team, vil der normalt være behov for visse fælles regler. På den måde kan arbejdet standardiseres med ensartet kvalitet uafhængigt af, hvem der udfører det.

Gennem udvikling af fremgangsmåden udvikles de metoder og procedurer, der anvendes i virksomheden, og samtidig dokumenteres regler og de bedste fremgangsmåder.

Formålet med denne er at standardisere medarbejdernes arbejdsmetoder, så arbejdet udføres mere effektivt med et resultat af bedre kvalitet. Når der findes klar dokumentation for virksomhedens metoder og procedurer, bliver det samtidig lettere at ansætte, introducere og oplære nye medarbejdere.

For medarbejdere, der indgår i projekter der vedrøre udvikling af metoden, er det ofte lettere at vænne sig til de nye arbejdsmetoder, hvis medarbejderne som et led i processen tilbydes mere omfattende uddannelse.

Det kan også være nødvendigt at indføre ny teknologi, der kan opfylde fremtidige krav bedre end eksisterende programmer og funktioner.

Kontakt os, hvis du vil vide mere. Let Your Ideas Shape the Future!

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhmm@symetri.dk Telefon+45 40 52 20 52
Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44