Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhenrik.munk.madsen@symetri.com Telefon+45 40 52 20 52

BIM Projekt Services

Du kan forbedre effektiviteten, kvaliteten og kommunikationen i dine byggeprojekter

Der er en tendens til, at byggeprojekter bliver mere og mere komplekse. Samtidig skal flere og flere involverede parter have adgang til den rigtige information på det rette tidspunkt for at kunne træffe beslutninger på et ordentligt grundlag.

Heldigvis findes der ny teknologi, som gør denne proces lettere.

Vi har udviklet BIMeye ud fra et ønske om at skabe en effektiv og åben arbejdsproces for de kunder, som arbejder med BIM. BIMeye giver dig mulighed for at øge effektiviteten, opnå større gennemskuelighed og forbedre kvaliteten på arbejdet gennem alle projektets faser – fra idéstadiet og frem til ejendomsforvaltningen. 

Gennem vores nære samarbejde med arkitekter, designere og entreprenører har vi lært, at der er et stor behov for åbenhed og samarbejde i branchen, og det har vi taget hensyn til i udviklingen af vores produkter. Vores løsning til håndtering af BIM-data bygger på mange års erfaring fra samarbejde med virksomheder i branchen.

Du kan læse mere om, hvordan NCC, Veidekke, Cedervall og Link Arkitekter har forbedret deres processer ved at implementere BIMEye.


Og hvem er vi så?

BIM Data Management fra Project Services er et uafhængigt forretningsområde hos Symetri. Teamet bag Project Services har lang erfaring fra byggebranchen og har derfor kunnet udvikle en løsning til håndtering af BIM-data, som designere, konstruktører og arkitekter kan anvende i deres arbejde. Løsningen kan naturligvis integreres i eksisterende BIM- og CAD-værktøjer.

Vil du vide mere om CLOUD-baseret håndtering af BIM-data, og hvordan du med denne løsning kan effektivisere arbejdet under alle projektets faser, lige fra projekteringsstadiet over konstruktionen og frem til ejendomsforvaltningen?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi deler gerne ud af vores viden og erfaring.

Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhmm@symetri.dk Telefon+45 40 52 20 52