Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Career at Symetri,
Career at Symetri E-mailcareer@symetri.com Telefon

Vil du også gøre en forskel?

Vi er altid på jagt efter nye medarbejdere, som ud over at bidrage med engagement og de rigtige kompetencer, kan være med til at styrke vores brand inden for et af vores tre forretningsområder: Industriel produktion, byggeri og Infrastruktur samt Ejendomsforvaltning.

Symetri hjælper innovative virksomheder i byggebranchen, på ejendomsmarkedet og i produktionsindustrien med at optimere deres arbejdsprocesser, håndtere ejendomsdata, forenkle datahåndteringen og forbedre kvaliteten gennem hele projektets livscyklus.

Med over 400 medarbejdere og 100.000 brugere i Nordeuropa tilbyder vi effektiv rådgivning om alt fra 3D-modellering og -simulering til PLM (Product Lifecycle Management) og BIM (Building Information Modelling). Vi giver også gode råd om, hvordan du kan maksimere din ejendoms potentiale.

Mange af vores løsninger bygger på Lean-principperne med fordele som f.eks. lavere udviklings- og produktionsomkostninger, reduceret materialeforbrug og kortere gennemløbstider samt flere muligheder for at nå frem til bedre og mere kreative resultater. For byggeriet har vi stort fokus på BIM processerne.

Lyder det interessant? I så fald kan du læse mere om ledige stillinger nedenfor og sende os dit CV på career@symetri.com

Job hos Symetri,
Job hos Symetri E-mailcareer@symetri.com Telefon+45 70 10 71 10