Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Jess G Haahr-Nielsen, Business Manager, PLM Denmark
Jess G Haahr-Nielsen Business Manager, PLM Denmark E-mailjess.haahr-nielsen@symetri.com Telefon+45 41 24 25 77
Not found image

marts 2018

Velkommen til Symetris blog!

Symetri har lanceret to blogs, som henvender sig til fagfolk i henholdsvis ingeniør-/entreprenørvirksomheder og i industrien.

 

På bloggen kan du hente inspiration til nytænkning og få gode råd og tips til at arbejde mere effektivt.

Formålet er at skrive om det, du finder interessant og kan have gavn af i dit arbejde. F.eks. seneste fremskridt inden for aktuel teknologi og software - eller indsigt i Industry 4.0, IOT, Simulering, VR/AR,  PLM, Data Management, Design Excellence, Reality Capture samt mange andre spændende områder.

Abonner med det samme, og få e-mails, der holder dig ajour med den seneste udvikling på dit felt.

 

 

Industry 4.0

Manufacturing Innovation Hub & TechHub – hvad går det ud på?

Brug bloggen Manufacturing Innovation Hub som inspiration, og få større indsigt i aktuelle emner som Industry 4.0, VR/AR, automatisering, styring af produktdata (PDM), PLM (Product Lifecycle Management), udvikling af teknisk ekspertise på længere sigt og meget andet. Bloggen vil have fokus på teknologi, og hvordan ny teknologi kan udnyttes i praksis af en virksomhed som din.

 

Manufacturing TechHub beskæftiger sig med alt det nyeste inden for teknologi og software. Her finder du f.eks. de mest almindelige spørgsmål til vores supportteam og de seneste nyheder om Symetris egne løsninger – SOVELIA, Naviate m.fl. Du kan også læse nyt om Autodesks løsninger, og hvordan du kan få gavn af Autodesks teknologi. I bloggens instruktions-videoer får du gode råd og tips til at arbejde mere effektivt.

 


Vi håber, at du vil synes godt om vores blogs. Hvis der er emner, som du ønsker vi skal skrive om, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid på jagt efter nye historier, tips og ideer.

Kontakt

Jess G Haahr-Nielsen, Business Manager, PLM Denmark
Jess G Haahr-Nielsen Business Manager, PLM Denmark E-mailjess.haahr-nielsen@symetri.com Telefon+45 41 24 25 77