Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Not found image

oktober 2018

Hvad er SOVELIA® Inventor Piping?

Det kan være lidt af en udfordring at arbejde med rørdesign i Autodesk Inventor. Derfor er SOVELIA® Inventor Piping udviklet specifikt til at forenkle designprocessen med brugervenlige funktioner og værktøjer.


Gennem årene har vi ofte fået spørgsmålet: "Hvorfor findes der ikke et funktionelt 3D-værktøj til rørdesign til Autodesk Inventor eller til andre konkurrerende produkter?"


Hos Symetri prøver vi altid at efterkomme kundernes ønsker, så med råd og vejledning fra vores kunder har vi derfor selv udviklet et værktøj til rørdesign.

 

Målsætningen har været, at værktøjet skulle være:

  • Let at forstå – det skal være nemt at bruge de forskellige arbejdsprocesser og tekniske løsninger
  • Hurtigt at arbejde med – man skal kunne arbejde mere effektivt, så det bliver lettere at overholde stramme deadlines
  • Fleksibelt at foretage ændringer i – ændringer kan forekomme på alle stadier af designprocessen, og de skal nemt kunne integreres i det eksisterende design

 

For at komme i gang skal du have:

  • Autodesk Inventor (standardversionen)
  • Rørbøjninger i Content Center
  • SOVELIA® Inventor Piping

 

Når man begynder at udarbejde et rørdesign i SOVELIA® Inventor Piping, tager man på samme måde som i Inventor udgangspunkt i Content Center, fordi de fleste rørdele og komponenter er defineret dér.

At dømme efter vores kunders feedback går det væsentligt hurtigere at udarbejde og tilpasse rørsystemer i SOVELIA® Inventor Piping end i standardversionen af Inventor.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan du kan øge produktiviteten og afslutte projekter hurtigere.

 

Se vores optagede webinar fra den 9/11 2018  og oplev hvordan SOVELIA Inventor Piping kan hjælpe dig!

 

Kontakt os for at få flere oplysninger.