Pressemeddelelse

Symetri vækster og åbner kontor i smilets by

Pr. 1 oktober åbner Symetri dørene til endnu et kontor i Danmark. Kontoret vil have til huse i Aarhus på Søren Frichs Vej 38, hvor de første tre 3 medarbejdere indtager den nye lokation.

Symetri vækster og åbner kontor i smilets by

Business Area Director, Henrik Munk Madsen AEC Denmark fortæller, at der er flere gode grunde til at åbne et kontor mere, og at beslutningen var lige til;

Med flere store kunder i Jylland og en række medarbejdere i det jyske gav det god mening at åbne et kontor i Aarhus. Efterspørgsel efter vores konsulentydelser, kurser og software er støt stigende – særligt når det gælder vores specialviden og værktøjer til reduktion af CO2, hvor vi har valgt at gå forrest. Nøglen til at få succes med den grønne omstilling er digitalisering – og her kan Symetri hjælpe.

Henrik Munk Madsen, Business Area Director AEC Denmark, Symetri


NYE MEDARBEJDERE MED STÆRKE KOMPETENCER

Symetri har i løbet af sommeren ansat 3 dygtige solutions architects med kompetencer og specialviden til at udvikle og implementere skræddersyede koncept-løsninger. Store kunder i Jylland har allerede købt ind på disse løsninger, og det skaber nogle vækstmuligheder - og kræver samtidigt at medarbejderne har de bedste arbejdsbetingelser.

Med kontor i Aarhus, får vi et større geografisk område, hvorfra vi kan drive forretning og rekruttere medarbejdere. Hvis man er bosat i Jylland, kan det være svært at få hverdagen til at hænge sammen, hvis man flere gange ugentlig skal pendle til København. Det undgår vi med et kontor i Aarhus, hvor vi samtidigt kommer tættere på kunderne og kan afholde møder, kurser og events.

Henrik Munk Madsen, Business Area Director AEC Denmark, Symetri

OM SYMETRI

Symetri er en af Europas førende udbydere af digitale BIM- og Product Design & Lifecycle løsninger. Med en kombination af egen teknologi, software fra markedsledende partnere, samt et stort udvalg af services hjælper Symetri sine kunder med at arbejde smartere og mere bæredygtigt. Virksomheden blev grundlagt i 1989 og har over 1000 medarbejdere fordelt på kontorer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Irland og USA. Symetri er verdens største forhandler af Autodesk løsninger og er Autodesk Platinum Partner, Autodesk Authorised Training Centre (ATC) samt Autodesk Global Service Provider. Symetri er en del af Addnode Group AB, hvis B-aktier er noteret på Nasdaq Stockholm.

For mere information

Nyheder

Ny købsproces fra Autodesk

09 juli 2024

Autodesk har meddelt, at de skifter til en ny købsproces for at strømline og forbedre købsoplevelsen af Autodesk licenser. Disse ændringer vil finde sted den 16. september 2024 for kunder i Storbritannien og Europa..

Læs mere
Nyheder

Ny Solution Sales Manager hos Symetri

01 juli 2024

Symetri har pr. 1. juli ansat Jonas Strømholt Lau som Solution Sales Manager. Jonas har tidligere arbejdet for CadX og Invent – og kommer senest fra en stilling hos NTI.

Læs mere