Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Eller giv os et kald

Mads Storgaard, Sales Director MFG
Mads Storgaard Sales Director MFG E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+45 24 60 82 44

Fødevarer

Friske varer kræver ny teknologi.

I fødevareindustrien er det vigtigt at få produkterne på markedet hurtigst muligt. Men samtidig skal de opfylde kravene i gældende EU-direktiver og tilgodese forbrugernes krav.
Derfor er korrekt håndtering af indholdsdata og produktdata samt generel projekthåndtering af afgørende betydning.

Det kræver automatiserede processer at håndtere indholdsdata effektivt. På den måde kan man sikre, at der er den rigtige information på etiketterne, og at det rigtige materiale anvendes i de forskellige produktionsfaser.
Det er også afgørende, at produktdata gengives korrekt. Det er en forudsætning for, at virksomheden kan undgå at tilbagekalde produkter eller opleve afbrydelser i produktionen – konsekvenser, som i allerhøjeste grad går ud over lønsomheden.

 

 

Effektiv produkthåndtering forudsætter, at projektets involverede parter arbejder sammen. Derudover skal opgaverne udføres så effektivt som muligt og på det rigtige tidspunkt, så produkterne kan være klar på lanceringstidspunktet. Samlet set betyder det, at nye produkter hurtigere kan komme ud på markedet, og at man samtidig kan undgå at spilde tid på besværlige processer og dobbelt arbejde.

Egentlig er det et ganske enkelt koncept at producere mad og drikke med succes: Det gælder bare om at kunne integrere produktdata med produktionsprocesser i et samarbejde med projektets forskellige parter gennem hele produktets levetid.

Kontakt os her 

Let Your Ideas Shape the Future - add Symetri to your Value Chain!

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44