Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Transtech

Enklere styring af produktinformation med Symetris løsninger

Når man som Transtech Oy arbejder med avancerede produktionsprocesser, er det afgørende, at produktinformationen kan styres effektivt. Ud over at bruge Autodesk Inventor som designværktøj har virksomheden også implementeret SOVELIA og Autodesk Vault for lettere at kunne styre produktinformationen. Transtech Oy er en af Europas førende leverandører af rullende materiel, og virksomheden er specialister i dobbeltdækkertogvogne og letbanevogne med lav indstigning.

"Hos Transtech er vi eksperter i at fremstille aluminiumskarosserier til togvogne. Det er betydeligt mere krævende at svejse aluminium end stål, specielt når begge ender af en togvogn skal udstyres med stødabsorberende deformationszoner.

Vi bruger simulering til at teste forskellige scenarier, f.eks. hvordan vognene reagerer på sammenstød, og vognene testes også i vindtunneler, før de godkendes af myndighederne og sættes i drift."

Kai Hermonen, Manager, Information Systems, Transtech Oy.

Problemfri implementering
Kai Hermonen har været ansvarlig for implementeringen af det nye system hos Transtech. I sammenligning med mange andre projekter af samme omfang er implementeringen, trods den snævre tidsramme, forløbet uden problemer takket være Symetris eksperter og deres erfaring med tilsvarende projekter.

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44