Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Metos

Endnu et skridt fremad for Metos' håndtering af produktinformation.

Introduktionen af et nyt ERP-system førte til, at man anskaffede en PLM-løsning.

 

Før i tiden fremstillede designeren tegninger af de dele, der skulle videre til produktionen, og DXF-filer til udskæring af stålplader.

"Nu kan designerne fremstille tegningerne i de nødvendige filformater helt automatisk. Det mindsker fejlrisikoen ganske gevaldigt,"

forklarer Kähärä. Når de enkelte dele til produktet tilføjes i Inventor, oprettes der helt automatisk en stykliste til Sovelia. De tegninger, der fremstilles i designfasen, administreres i Autodesk Vault, og når designfasen er afsluttet, godkendes produktet til produktion i Sovelia.

"Dette sikrer, at styklister og varer overføres til virksomhedssystemet på en kontrolleret måde."

 

Metos Group producerer og markedsfører professionelt køkkenudstyr af mærkerne Metos, Hackman og Wexiödisk. Virksomheden er markedsførende i Norden og de baltiske lande samt i Beneluxlandene og er en del af ALI-koncernen, som er Europas førende producent af professionelt køkkenudstyr.

 

"De fleste af vores produkter fremstilles af rustfrit stål og omfatter desuden den styrende elektronik og el-tilslutningen til enheden," fortæller Tero Kähärä, Product Design Manager hos Metos Oy Ab.

 

Mads Storgaard,
Mads Storgaard E-mailmads.storgaard@symetri.com Telefon+ 45 24 60 82 44