Kontakt

Har du spørgsmål? Udfyld formularen nedenfor og vi vil kontakte dig så snart vi kan!

Er det første gang, du bruger Symetri Support?

Hos Symetri bestræber vi os på at levere optimal support, så din software altid fungerer.

Oplev fordelene ved vores supportaftaler – og vælg den, der passer bedst til dine behov.

Vi tilbyder:

Support information

• Tre serviceniveauer: Guld, Sølv og Bronze med garanterede svartider

• Teknisk support på dit eget sprog

• Support på arbejdspladsen
    • Forebyggende vedligeholdelse
    • Teknisk gennemgang på aftalte tidspunkter

Læs mere om vores supportaftaler, eller kontakt os og få mere information

Jesper Stærmose, Sales Manager MFG
Jesper Stærmose Sales Manager MFG E-mailjesper.starmose@symetri.com Telefon+45 22 41 60 01
Jess G Haahr-Nielsen, Key Account Manager MFG
Jess G Haahr-Nielsen Key Account Manager MFG E-mailjess.haahr-nielsen@symetri.com Telefon+45 41 24 25 77
Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC
Henrik Munk Madsen Business Area Manager AEC E-mailhenrik.munk.madsen@symetri.com Telefon+45 40 52 20 52
Tue Egebak, Key Account Manager AEC
Tue Egebak Key Account Manager AEC E-mailtue.egebak@symetri.dk Telefon+45 61 20 46 54